SMART DOOR



Ζούμε σε μια εποχή η οποία προσδιορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την ψηφιακή τεχνολογία. Όροι όπως smartphone και app ανήκουν πλέον στο καθημερινό μας λεξιλόγιο και, χάρη σε φορητές συσκευές όπως ακριβώς τα smartphone, τα netbook ή τα tablet έχουμε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε πάντα μέσα στο δίκτυο. Και όλα αυτά γίνονται με σκοπό την απλοποίηση. Οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες γίνονται έτσι προσβάσιμες σε μεγαλύτερο βαθμό, παντού και όλο με αμεσότερο τρόπο.
Το SDSS τοποθετείται ακριβώς σε αυτό το περιβάλλον. Tο Smart Door System Security βασίζεται σε έναν απλό μηχανισμό: κάνουμε κλικ σε ένα εικονίδιο για να μπορέσουμε να ανοίξουμε ή να ελέγξουμε από μακριά την πόρτα του σπιτιού. Όλες οι ενέργειες διαχείρισης και αλληλεπίδρασης που εκτελούνται στην συγκεκριμένη θωρακισμένη πόρτα έχουν απλοποιηθεί χάρη σε μια απλή και έξυπνη εφαρμογή. Αρκεί να συνδεθούμε με το AppStore στο iPhone ή στο App World για το BlackBerry και να κατεβάσουμε την εφαρμογή, να την τρέξουμε και να τη συγχρονίσουμε με την δική μας θωρακισμένη πόρτα
Με λίγα και απλά βήματα θα ανακαλύψετε ότι η επικοινωνία με την πόρτα σας και η απομακρυσμένη διαχείρισή της ποτέ δεν υπήρξε τόσο εύκολη και άμεση.