ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΕΓΗΣ

WDΑ R3 DESIGNO
Αν θέλετε να έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στη στέγη σας προτείνουμε την θυρίδα ασφαλούς προσπέλασης για να επιθεωρήσετε την στέγη, να ελέγξετε την κεραία της TV, τον ηλιακό θερμοσίφωνα ή ακόμη και την καπνοδόχο σας.
Οι θυρίδες ασφαλούς προσπέλασης εσωτερικά αποτελούνται από ξύλο ή PVC ενώ εξωτερικά είναι πλήρως επενδυμένες με αλουμίνιο για μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης εφοδιάζονται με ολοκληρωμένο σύστημα περιμετρικών στεγανοποιητικών εξαρτημάτων για την πλήρη στεγανοποίηση της στέγης.

Το παράθυρο της σειράς WDΑ R3 DESIGNO διατίθεται μόνο σε συγκεκριμένες διαστάσεις

ΠΛΑΤΟΣ 540 mm 740 mm 650 mm
ΥΨΟΣ 980 mm 980 mm 1180 mm

WDF R4 DESIGNO
Τα παράθυρα στέγης σειρά WDF R4 DESIGNO είναι μια απλή αξιόπιστη λύση για κάθε στέγη.
Μία περιορισμένη περιστροφή σε άξονα στη μέση του παραθύρου σε συνδυασμό με μία θέση σταθεροποίησης του φύλλου εξασφαλίζουν τόσο τον άνετο καθαρισμό της εξωτερικής πλευράς της υαλοπινάκωσης όσον τον πλήρη αερισμό του χώρου.
Με 1 σημείο σφράγισης
Τα παράθυρα της σειράς WDF R4 DESIGNO εσωτερικά αποτελούνται από ξύλο ενώ εξωτερικά είναι πλήρως επενδυμένα με αλουμίνιο για μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης εφοδιάζονται με ολοκληρωμένο σύστημα περιμετρικών στεγανοποιητικών εξαρτημάτων για την πλήρη στεγανοποίηση της στέγης.

 WDF R6 DESIGNO
Το περιστρεφόμενο παράθυρο της σειράς WDF R6 DESIGNO μίας λειτουργικής κίνησης.
Μία πλήρης περιστροφή σε άξονα στην μέση του παραθύρου εξασφαλίζει τον άνετο καθαρισμό της εξωτερικής πλευράς. Μία θέση σταθεροποίησης του φύλλου στο μέσον της περιστροφής εξασφαλίζει τον πλήρη αερισμό του χώρου
Με 2 σημεία σφράγισης.
Τα παράθυρα της σειράς WDF R6 DESIGNO εσωτερικά αποτελούνται από ξύλο ή PVC ενώ εξωτερικά είναι πλήρως επενδυμένα με αλουμίνιο για μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης εφοδιάζονται με ολοκληρωμένο σύστημα περιμετρικών στεγανοποιητικών εξαρτημάτων για την πλήρη στεγανοποίηση της στέγης.

WDF R7 DESIGNO
Το περιστρεφόμενο παράθυρο της σειράς WDF R7 DESIGNO μίας λειτουργικής κίνησης.
Όπως όλα τα παράθυρα ROTO χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και την άψογη λειτουργικότητα.
Η περιστροφή γίνεται στο επάνω τρίτο μέρος του παραθύρου. Έτσι εξασφαλίζουμε άνετη πρόσβαση στο ανοιχτό παράθυρο. Η θέση αυτόματης σταθεροποίησης διευκολύνει τον καθαρισμό της εξωτερικής πλευράς.
Με 3 σημεία σφράγισης
Τα παράθυρα της σειράς WDF R7 DESIGNO εσωτερικά αποτελούνται από ξύλο ή PVC ενώ εξωτερικά είναι πλήρως επενδυμένα με αλουμίνιο για μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης εφοδιάζονται με ολοκληρωμένο σύστημα περιμετρικών στεγανοποιητικών εξαρτημάτων για την πλήρη στεγανοποίηση της στέγης.

WDF R8 DESIGNO

Το προβαλλόμενο - περιστρεφόμενο παράθυρο της σειράς WDF R8 DESIGNO είναι το παράθυρο με δύο λειτουργικές κινήσεις. Ένα πλήρες άνοιγμα σε άξονα στο επάνω μέρος του παραθύρου διευκολύνει την ορατότητα και την απρόσκοπτη έξοδο στην στέγη και μία πλήρης περιστροφή σε άξονα στην μέση του παραθύρου σε συνδυασμό με θέση αυτόματης σταθεροποίησης, έτσι ώστε να διευκολύνεται ο καθαρισμός της εξωτερικής πλευράς.
Με 4 σημεία σφράγισης για πλήρη ασφάλεια. Και όλα αυτά μόνο με μία κίνηση. Τα παράθυρα της σειράς WDF R8 DESIGNO εσωτερικά αποτελούνται από ξύλο ή PVC ενώ εξωτερικά είναι πλήρως επενδυμένα με αλουμίνιο για μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης εφοδιάζονται με ολοκληρωμένο σύστημα περιμετρικών στεγανοποιητικών εξαρτημάτων για την πλήρη στεγανοποίηση της στέγης.

RotoTronic
Η πλέον σύγχρονη εφαρμογή στα παράθυρα στέγης. Η χρήση των πλέον προηγμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών, δημιούργησε ένα "έξυπνο " παράθυρο για την στέγη σας.Η άνετη και εύκολη χρήση είναι το χαρακτηριστικό του RotoTronic.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός - Plug & Play - εξασφαλίζει τον εύκολο και ασφαλή εξοπλισμό του παραθύρου RotoTronic ακόμη και εκ των υστέρων με μία σειρά περιφερειακών εξαρτημάτων ( Ρολλά,συστήματα σκίασης κλπ )